23.7.2010

Kuumaa kesää..

Helteestä huolimatta hakua harrastettiin viikko sitten lauantaina, tosin olihan se kellokin jo yhdeksän illalla. Eikä tarvinnu olla yksin metsässä, muutama sääskikin oli eksynyt sekaan..

Köpille otettiin vain kaksi maalimiestä, tarkoitus oli että rullailmaisut onnistuisi kerrankin kunnolla. Ensimmäinen oli umpipiilossa eli kevythäkissä n. 60 metriä keskilinjasta. Tämä löytyi heti eikä piilo aiheuttanut mitään ylimääräistä, ilmaisu oli hyvä ja rulla pysyi suussa loppuun asti. Toinen meni myös niinkuin suunniteltiin, eli tuli hyvä haku ja hyvä ilmaisu. Ja kerranki lopetettiin onnistuneisiin ilmaisuihin, kyllä se tästä! :)

Jäljellä käytiin kans. Nyt oli vieraan tekemä jälki, 1 tunnin ikäinen, 260m pitkä, yhdellä kulmalla ja neljällä oikein hyvänmakuisella esineellä. Vauhtia oli aluksi melko reilusti mutta reitillä koko ajan pysyttiin, ainoa tarkistaminen tuli kun mentiin noin metrin leveän hiekkapolun yli, Köpi oli sitä mieltä että voisi se mennä polullekin. Mutta kun ei menny niin piti tarkistella suuntaa. Esineillä näki tälläkin kertaa hyvin selvästi miten ne löytyy, Köpi ikään kuin törmäsi niihin ja alko kovasti nuuskuttamaan mutta ei vain halunnu mennä maahan. Kahdella ensimmäisellä käskin heti esineen löydyttyä "maahan", kolmannella annoin mahdollisuuden tarjota mutta kun ei mitään tapahtunu niin käskin taas. Neljännellä ja viimeisellä se vihdoinki onnistu, Köpi meni maahan ihan itte! Kylläpä siinä jo oli hymy herkässä ja tuli kunnon kehut. Itse jälki oli kyllä tämän kesän paras, nyt oli jo kunnolla intoa eikä nokka viihtynyt läheskään niin paljon ilmassa.

Uimassa ollaan käyty helteiden aikana monia kertoja, Köpi on hyvä uimari. :) Ei tarvi veteen käskiä, menee kyllä mielellään ja ui nätisti vieressä koko ajan. Eilen oli jo vähän viileämpi ilma niin päästiin pyörälenkille, kylläpä koira nautti kun sai pitkästä aikaa päästellä sydämensä kyllyydestä! Löytyipä sieltä matkalta oikein savinen rapakkokin jossa piti käydä makoilemassa ja pyörimässä, pieni koira nautti elämästä. :) Eipä se vähään aikaan nuin kuranen oo ollukkaan, ei lähteny edes pesemällä puhtaaksi..

Tulevana viikonloppuna on ohjelmassa Ghosteye's-kokoontumisajot ja ens viikon jälkeen alkais kesäloma. Sitä odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti