2.5.2011

Treeniä treeniä!

Köpi on taas päässy töihin, peräti kolme kertaa. Ensimmäisistä on jo sen verran aikaa etten muista tarkalleen mitä tehtiin joten jääkööt muistelematta. Toiset oli kesän ensimmäiset "viralliset" treenit eli isommalla porukalla  oltiin metsässä. Tällä kertaa tuli ensin huvi ja sitten työ eli ennen hakua käytiin tunnin lenkki Vegan ja Friidan seurana, ja nämä kolme ku lähtee irrottelemaan niin siitä ei vauhtia puutu. Oli ihan hyvä ratkaisu tuokin, Köpi sai hölmöillä enimmät virrat pois ja keskittyi sitten paremmin itse työntekoon. Maalimiehet oli noin 50 metrissä ja niitä haettiin ilman apuja. Minä roikuin perässä ja hain koiran pois. Umpipiilo jätettiin tyhjäksi ja maalimies olikin jonkin matkaa piilon takana, se ei aiheuttanu mitään ylimääräistä. Yliheittoa kokeiltiin kans, Köpi vietiin narussa vähän matkaa metsään, päästettiin kohti keskilinjaa käskystä, siitä pysähtymättä toiselle puolelle ja sieltä löytö. Löytöjä oli yhteensä viis ja näytti jo lopuksi että alkoi koira väsymään. :) Rulla tuli ihan kohtalaisesti perille, kerran taisi pudota vähän ennen keskilinjaa ja muutaman kerran luovutuksessa. Kehuin taas mahdollisimman paljon.

Eilen käytiin taas seikkailemassa, ensin hölmöiltiin yhteislenkillä Vegan, Friidan ja äkäsen Ullan kans ja sitten mentiin töihin. Nyt oli neljä maalimiestä ja kaikki ilman apuja. Yliheitto tehtiin nyt täydestä 50 metrin matkasta, se meni ihan nappiin kun maalimies sattui vielä löytymään suoraan siltä kohtaa mistä Köpi juoksenteli metsään. Rulla tuli tällä kertaa perille ilman ainuttakaan pudotusta, ehkä kehumisella on saanu jotain aikaseksi. Pistot sais mennä suorempaan, nyt Köpi menee vähän miten sattuu menemään. Ja ohjaaja sais tehdä työnsä paremmin, perskeles. Pitkän liinan kans ei tarvis säätää niin paljo ku nyt tulee säädettyä, vartalon avut sais olla selkeämpiä ainakin yliheittoa tehdessä ja mitähän kaikkia muuta sitä sanottiin. No onhan tässä kesä aikaa opetella taas. :)

Tottiskentälle eksyttiin tänään ensimmäistä kertaa tälle vuotta, eikä ollenkaan paska reissu ollu. Köpi-parka oli aivan onnesta soikiana ku pääsi talven mittasen tauon jälkeen olemaan tottelevainen. Jopa niin onnessaan ettei joutanu välittämään edes starttipistoolin metelistä, ja se on paljo se! Jotain on kuitenki unohtunu, paikallaolon lopuksi ku oon menossa kohti niin koira pomppaa pystyyn liian aikasin. Perusasennosa "seuraa"-käskyn jälkeen ahteri nousee samantien maasta ja oltas jo niin menossa. Eikä se seuraamispaikkakaan ihan paras mahdollinen ole, ohjaajan työskentelystä puhumattakaan. Mutta ne on pikkuvikoja, pääasia että oli mukavaa! :)


Pöpi tarkkana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti