19.9.2010

Laiskoja ollaan..

..kirjottamaan. Yks tai kaks hakutreeniä on jääny kirjottamatta ja niistä en juurikaan enää muista. Ei ne kovin putkeen tainnu mennä, muistaakseni kertausharjotuksia irtorullien kans tehtiin ja läskiksi meni. Vaan ku tarkemmin en muista niin olkoot.

Parin viikon hakutauon jälkeen suunnistettiin ärjänteelle. Köpihän oli taas intoa täynnä, sitä ei kyllä ikinä hakumetässä oo puuttunu. Järkiä vain joskus sais olla enemmän.. :) Tällä kertaa laitettiin oikeaan etunurkkaan 60 metriin umpipiilo ja sinne maalimies pötkölleen. Sieltä Köpi haki suoraan makkarat, kiintorullailmasua en vieläkään umpipiilolle uskaltanu ottaa ja irtorullat nyt ei vaan huvita, ei koiraa eikä ohjaajaa. Syötävät löyty, laitettiin kiintorulla kaulaan ja sitte lähettiin kattomaan toista etunurkkaa. Sieläkin joku makoili ja se löyty heti, ilmaisu vain oli hanurista kun rulla tippui taas metriä ennen keskilinjaa. Kolmas, neljäs ja viides samalla mallilla, ilman apuja ja helposti löytyy. Näihin laitoin näytölle ensimmäistä kertaa kymmenen metrin liinan roikkumaan perään, ja eihän se Köpiä hidastanu.. Pikkuhiljaa vois itekki alkaa roikkumaan mukana.. Muutenhan nämä meni samalla kaavalla kuin kaikki muutki mutta se viimenen oli kyllä paras, rulla pysyi suussa loppuun asti ja luovutus oli pirun hieno, Köpi tuli suoraan eteen istumaan ja piti rullaa hampaissa niinkuin pitääkin. Oliki hieno koira. :)

Jälki ja esineruudut on nyt ollu tauolla. Tottelemattomuutta ollaan käyty harrastamassa ihan kentällä asti. Vanhan kertauksen lisäksi PK-esteitä ollaan harjoteltu, motipatukkaa noutaen mennään molempien esteiden yli niin että heilahtaa. A-este on kyllä loivennettu mutta metrin hyppyeste on täyskorkea. Hienosti se australialainen siitäkin pomppaa, oikein naurattaa itteäki. :)

Kuvia vielä muutama, aina ne tämän tekstin voittaa.

Ensin tunnelmakuva Jimistä ja Köpistä, auringonlaskun aikaan oltiin lenkillä..


Ja sitten pari Köpin ilveilykuvaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti