20.6.2010

Sunnuntain haku

Köpi pääsi pakollisen tauon jälkeen harrastamaan hakua, ja kyllähän sitä intoa sitte oliki ihan tarpeeksi. Ei meinannu karvoissaan pysyä, ja ensimmäiselle ukolle lähettiin lujaa! Se löyty heti ja irtorulla tuli mallikkaasti perille asti, hyvällä otteella ja ilman pudotuksia. Toisella ukolla oliki ollu vähä ohjelmaa, oli pudoteltu rullaa ja säntäilty edestakasi. Oli kuitenki koko ajan ollu sitä mieltä että ilman rullaa ei oo keskilinjalle asiaa.. :) Lopulta se löysi takasi keskilinjalle rulla komiasti suussa.. Kolmas löyty vastatuulesta helposti mutta rulla oli suussa niinku sätkä ja tietenki putosi vähä ennen keskilinjaa. Nosti kuitenki ite ja toi perille asti, joten siitäki päästiin nätisti näytölle. Siinä jo näytti että enin virta alkaa olemaan loppu ja neljäs ukko jäi lähemmäs. Rulla oli taas huonosti hampaissa mutta perille se kuitenki löysi ja siitä taas näytölle. Kaikenkaikkiaan meni hyvin, rullan kans ei tarvinnu isompaa ohjelmaa tehdä. Näyttö alkaa olla aika selvä, tietää että ensin haetaan ihminen ja kun liina napsahtaa kiinni pantaan niin lähdetään hakemaan makkaraa.

Hakukuvia löytyy täältä! Kuvat 30-51 kuvattu tänään.

Pyörälenkkeilyä ollaan kevään mittaan aloteltu, aluksi tehtiin lyhyempiä lenkkejä ja niitä on pikkuhiljaa pidennetty. Lauantaina käytiin jo ihan hyvän mittanen lenkki, 11km. Maastona tietenki metsä ja vapaana saa juosta.. Hyvin jaksoi eikä tuo kovin vastenmielistä näytä olevan, kirmaili ku jänis pitkin mettiä. :) Neljä kertaa pysähdyttiin uimaan ja huilaamaan.. Eikä ollu kuskillekkaan turha reissu, hiki tuli..

Tottiksesta vielä.. Vanhan toiston lisäksi jotain uuttaki ollaan opeteltu, eteenmenoa, noutoa ja esteitä. Eteenmeno toimii, lähti kerrasta ja menee lujaa. Noutoa pitäs alkaa taas vähä muistelemaan, pitäis se kapula saaha pysymään suussa kauemmin ja varmemmin. Eikä sitä tarttis tappaa aina ku menee hakemaan.. :P Esteitäki kerran kokeiltiin, kiertääkkö vai mennäkkö yli, siinäpä kysymys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti