29.8.2009

Lomakuvat osa II

"****n raakku, alas sieltä puusta!"

Tauolla

Griffon-tyyny

Auringonlaskua

Köpi piti vähän taukoa jälkihommista, lomalla polkasin pitkästä aikaa jäljen. Jotaki se on tauon aikana älynny, 60 ja 80 askeleen jäljet meni just niinku pitääki, nokka pysy koko ajan maassa ja vauhti oli just hyvä. Jäljen päistä löyty esineet ja niille tuli maahanmeno. Toisella kerralla sama homma, niinku täys ammattilainen ois ollu töissä. :) Tänä aamuna tein taas jäljen, nyt oli mittaa noin pari sataa askelta, puolessa välissä ja lopussa esine. Taisi koiralla olla liikaa höyryjä, ei meinannu malttaa pitää nokkaa maassa ja vauhtiaki oli enemmän ku tarpeeksi. Jäljellä kuitenki pysyttiin ja esineet löyty.

Hakua oli ohjelmassa illalla. Kaks maalimiestä lähti linjalta niin että Köpi näki, käytin koiran pois ja laitoin töihin. Ei tarttenu kahesti käskiä, lähti ihan mukavasti! Ja hetihän ne kadonneet sieltä löyty. Toinen pari samalla lailla ja samalla menestyksellä. Pienen tauon jälkeen aloteltiin ilmaisun harjoittelua eli Köpi haki maalimieheltä "irtorullan" ja toi sen mulle. Hyvin menis jos ohjaaja pysyis koiran tahdissa ja osais käskiä ja kehua just tasan oikialla hetkellä. Mutta eiköhän se vielä siitä.. Lopuksi otettiin vielä esineruutua, Köpille käytiin näyttämässä esine jonka se sitten kävi nostamassa. Eka ja kolmas löyty hienosti, toisella kerralla piti vähän käydä tekemässä jotain ihan muuta.. :D

Ja jottei menis pienen koiran elämä liian vakavaksi harrastamiseksi niin lopuksi käytiin lenkillä Friidan ja Vegan + Wilin, Pinjan ja Tunnan kans. No, vauhtia ei ainakaan puuttunu ja hyvin on Köpi nukkunu sen jälkeen! :)

1 kommentti:

  1. Vautsi teillähän on treenit hienolla mallilla! Meillä ei ihan vielä osata kauheasti mitään järkevää mutta pikkuhiljaa alkaa järkikin tulla tekemiseen mukaan ;)

    VastaaPoista