7.8.2009

Full of Action

Nimi alkaa lunastamaan "lupaustaan", eikä tällä kertaa niin positiivisessa mielessä. Puolitoista viikkoa sitten Köpi loukkasi metsälenkillä tassunsa, kurvaili sen verran kovaa että johonki kolahti ja seuraavat viis päivää meni nilkuttaen. Yksi varvas oli kaikista kipein, siinä näky jonkulainen jälki, ei kuitenkaan avohaava vaan aivan kuin mustelma. Alkoi jo vähä hirvittämään ku tunnustellessa koira piti kauhiaa meteliä ja muutenkin oli levoton ja ressaantunu. Mutta viikon päästä kolarista kaikki näytti jo olevan kunnossa. Käytiin muutamana päivänä uimassa, että liikunta olis sopivaa kipeään kinttuun. Siitähän ei koiran iho oikein tykänny, toisen korvan ulkopuoli alkoi punottamaan ja melko äkkiä märkimään, luulisin että on hotspottia, luulisin ku en oo ennen nähny. Karvat leikkasin ja puhdistelin muutaman kerran päivässä, ei onneksi ehtiny laajemmalle. Tällä viikolla jäi sitte uinnit välistä, prkl vielä niin kuumat ilmatki.

Hakuja on ollu parit, ensin tehtiin täysin samanlainen haku kuin allaolevasa kirjotuksesa on kerrottu. Ja koira toimi aivan samalla tavalla. Paitsi että tuli jo paljon vähemmällä huutamisella maaliukolta pois. :) Toisella kerralla tehtiin pientä ja kevyttä kun ei tuosta tassun kunnosta vielä ollut varmuutta. Otettiin pari ukkoa äänellä ja loppuun pari valmista, matkat oli lyhyitä. Viimeiselle valmiille ei näyttäny oikein olevan motivaatiota ja piti ottaa uus lähtö, muuten koira toimi oikein mallikkaasti. Ainakin minun mielestä..

Köpi on muuten ainaki yhden kaupparatsun kauhu, yks päivä oli joku kovasti ulkomaisen näkönen kauppias kiertelemässä naapureiden ovelta toiselle. Olihan se tähänki pihaan tulossa, käveli portaalle asti mutta ovikelloa se ei uskaltanu soittaa. Syy voi löytyä ovikyltistä jossa komeilee 2kk ikäinen suuri ja hurja aussikan alku. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti