2.7.2009

Torstain haku

Pitää kirjottaa heti että vielä muistaa miten meni.. Tuuli sen verran mukavasti että kokeiltiin laittaa maalimies valmiiksi piiloon, ilman että Köpi näki lähtöä tai haamua. Eipä tarvinu kauaa miettiä kun nokka nousi, lähetin koiran ja pienen reissun jälkeen ensimmäinen ukko löyty. Toinen samalla kaavalla, tosin tämä löyty melkein heti. Etäisyys keskilinjasta taisi olla jotain 15 metrin luokkaa. Kolmas ja neljäs laitettiin kauemmas, näytettiin haamu ja käännin koiran hetkeksi pois. Nämäkin löytyi helposti, on se vain pätevä jätkä. :) Esineruudun tapaista kokeiltiin kans, pienen narupalloleikin jälkeen nakkasin pallon metsään, kovasti teki nokka töitä ennenku pallo löyty. Seuraavaksi pari samanlaista ja ne löyty jo paljo helpommin.

Eilen Köpi päätti piristää päivää päästämällä ruikulipa*kat auton takakonttiin. Tottakai siihen piti vielä istua päälle niin että oli koko persus ihan kurasa. Ihan kohtuullisen hyvät tuoksut oli autosa. Vaan vedelläpä tuosta selvittiin.

Jimi-ruttis näyttää pikkuhiljaa toipuvan lämpöhalvauksesta, eilen käytiin pienellä lenkillä ja herra alkaa olemaan jo oma ittensä. :)

Lopuksi Köpin tyylinäyte miten nautitaan vedestä.

1 kommentti:

  1. Täältähän löytyi tutun näköinen parivaljakko 'vääränrotuisia'! Treeni-iloa Köpille!

    VastaaPoista