9.7.2009

Pentutreffit

Viime viikonloppuna oli Kiimingisä Ghosteye's pentutapaaminen, Köpin kans tietenki oltiin paikalla. Nähtiin koko F-pentue ja muita aavesilmiä. Mielenkiintosinta oli huomata miten erilaisia siskokset keskenään on, luonteeltaan ja ulkonäöltään. Eniten samankaltainen on Kiksi, muut on paljo aikuisemman oloisia. Ohjelmasa oli lenkkeilyä, tarinointia, pienimuotoista näyttelytreeniä, maailman parantamista ja niin edelleen. Hienosti meni 16 karvaturria ilman suurempia yhteenottoja, ei onnistu ihan minkä tahansa muun rodun kans. Turhaa kai minä kirjotan samoja tarinoita, lukekaa Marjon blogista tarkemmin. :) Laitettiin teltta pystyyn Marjon pihanurmikolle ja oltiin yötä, hyvin meni Köpin ensimmäinen telttayö. Eipä silti, oli se niin väsyny jo illalla että ois nukkunu misä vain aika rauhallisesti. :) Lisää kuvia tuolla.

Eilen käytiin hakuhommisa, hienosti meni Köpiläiseltä taas. Nyt ei otettu ainuttakaan näkölähtöä, maaliukot meni valmiiksi piiloon ja pienen äänen avulla laitettiin koira matkaan. Ensimmäinen ja toinen löyty heti, kolmannen kans pääsi jo tekemään töitä. Köpi teki muutaman lenkin ja kun ei tulosta tullu niin palasi keskilinjalle. Maalimies päästi taas äänen, lähetin koiran eri paikasta ja johan löyty. Viimeseksi tehtiin samalla kaavalla helppo haku. Kyllä oli taas reipasta poikaa. :)

Jälkihommista en oo pahemmin kirjotellu, jospa alottas. Välillä näytti että Köpi pysyy hyvinki jäljellä, vähennin makupaloja ja pidennin jälkeä ilmeisesti liian nopiasti, seurauksena se etteihän se menny sinne päinkään. Joten aloteltiin vasta aivan alusta, joka askeleeseen ruokanappula ja askeleita aivan peräkkäin. Tänään oli kaks 30 askeleen jälkeä, niiden päissä narupallo ja kannellinen ruokapurkki. Ne meni oikein mallikkaasti, kerran nousi nokka mutta loppuajan pysyi hienosti kuono maassa. Lopussa oleville esineille Köpi tarjosi hienosti maahanmenoa. :)

Viikonloppuna virallisella mitalla saatiin Köpille säkäkorkeudeksi n. 52cm, painoa omalla vaakalla karvan verran yli 20kg. Ja ikäähän on parin päivän päästä 7kk.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti