8.6.2015

Jälkeä etsimässä

Haapajärven jälkikokeen jälkeen on tehty muutamat paikkaavat jäljet ja eilen oli vuorossa oman seuran jälkikoe jonne lähdettiin kokeilemaan pysyttäiskö tällä kertaa jäljellä.

Aamulla keli näytti ainakin just jälkikokeeseen sopivalta, +7 ja vesisadetta! Arvonnassa nostettiin jälki numero 1 ja ilman suurempia odotteluja lähdettiin janalle. Siitä taas täydet pisteet, Köpi lähti, nosti jäljen ja sitten mentiin. Ensin jäljestys ei ollut ihan niin varmaa kuin yleensä mutta ensimmäisen kepin jälkeen kone taas käynnistyi ja sitten painettiin hännänpätkä vinhasti heiluen koko jälki autolle asti. Keppejäkin nousi palautettavaksi tarvittavat 6 kpl eli jäljen jälkeen oli haalittu kasaan täydet pisteet. Esineruudussa oli taas vauhdikas Köpi ja kaksi ensimmäistä esinettä nousi nopeasti, kolmatta sai vähän etsiä kun se oli vasemmassa etukulmassa. Sekin lopulta löytyi ja minuutti jäi vielä aikaakin. 29 pistettä kun ensimmäinen esine ei oikein pysynyt hampaissa kunnolla. Maastosta siis 199 pistettä!

Tottista tehtiin melkein kaatosateessa, tosi urheasti pikkukoira siitä huolimatta teki! Istumiset oli joka kerta hitaampia ja vaikeampia, kai ne oli housut jo niin märät että tuntui ikävältä. Muuten sade ei pisteissä näkynyt. Suurempia virheitä ei saatu aikaan ja se näkyi lapussakin, 91 pistettä ja aika huima ykköstulos jälleen! On se kova! :)

Tottiskuvia alla, ©Tiina Ahvenlampi

Tänne!

Hyppää!

Kiipee!

Irti!

Eteen!

Maahan! (ja mielipide kelistä)

Paikalla

5 kommenttia:

 1. On ne mahottomia.. Siellä on sulla kohta käsissä tuplavalio :D Onnea hurjasti, ihan mahtavat pisteet! (se ois muuten siskolta ehkä jäänyt sateella tottis suorittamatta koska yök märkä..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Märkä kelikin menettelee, eipähän ollut tuskallisen kuuma eikä paarmoja jahdattavaksi. ;) Sekin päivä piti muutama vuosi sitten nähdä..

   Poista
 2. Paljon onnea hienoista pisteistä! Yksi koe ja SM-kisoihin mars ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! SM-kisat ei ainakaan oo meitä varten, nämä kyläkisat on just parhaita. :)

   Kuvat ei jostain syystä näkyneet, nyt pitäisi näkyä.

   Poista
 3. Onnea ykköstuloksesta! Tytärkin on muutaman jäljen tehnyt tälle kesää. Ja hienosti tekeekin... Varsinkin tällaisen ohjaajan mielestä, jolla ei lajista juuri aiempaa kokemusta ole, eikä siis myöskään ymmärrystä menikö jotain jäljellä pieleen. :D

  VastaaPoista