16.11.2013

Syyskuvia

Hiljaista pitelee, koiraharrastukset on vähän syystauolla. Pari kertaa on käyty kickbikella vedättämässä, laitetaan tämäkin vähyys kelien piikkiin: Jos ei sada kaatamalla vettä, on pakkasta ja baanat on jäässä. Mutta ne kerrat mitä käytiin, niin johan lähti, mentiin aika lujaa! Lupaa hyvää hiihtokaudeksi. Tämän lisäksi on käyty harvakseltaan purutreeneissä hauskuuttamassa yleisöä ja tietenkin koiria itseään. Lenkkeilty on ainakin tarpeeksi, kuljettu otsalamppu loistaen pitkin metsiä kun ei muutakaan viitsi. Tänään ehdittiin valoisan aikaan metsään ja siitä todistusaineistoa:

Tullaan!

Jaa, huutelitko?

Irrotellaanko vähän?

No mikäs siinä, otahan kiinni!

Syys-Köpi

Samassa kuvassa pahemmin ilveilemättä. :)

Huti ryypyllä

Osaako kukaan muuten sanoa miksi kuvat muuttaa näköään kun ne lataa picasaan? Muokkaan nuo koneella paremmiksi ja näyttävät ruudulla hyviltä. Mutta sitten täällä ne näyttää aivan eriltä, esimerkiksi tuo viimeinen kuva on muuttanut näköään aika rajusti huonompaan suuntaan. Vai näkyykö muilla sama ero kuin mulla? Tämä ärsyttää nyt niin ettei meinaa sanotuksi saada!

Yllä alkuperäinen koneen ruudulla, alla picasaan ladattuna ja selaimelta katseltuna. Aika ero.


9 kommenttia:

 1. Oisko picasassa joku, mikä automaattisesti "parantelee" kuvia? Tuossakin on selvästi yrittänyt paikata mustan koiran alivalottuneisuutta. Saako sen jostain pois käytöstä?

  VastaaPoista
 2. No pitihän se etsiä. :) Näkyy löytyvän sieltä google-tilin asetuksista, onko automaattinen kuvien parantelu käytössä vai ei. Sieltä saa ruksittua sen pois käytöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mielenkiintoista, minä en vaan löydä tuommosta kohtaa. Osaisikko tarkemmin neuvoa?

   Poista
  2. Kirjaudu picasaan tai gmailiin, valitse profiilitiedoista kohta "tili", sit mene google+ asetuksiin, niin siellä ihan lopussa :-) Kiitos Eve tästä, oon kans miettinyt mitä hittoa mun kuville tapahtuu! :D

   Poista
  3. Joo, tämä jo osin selviskin. Mulla ei taida vanhana jääränä olla google+tiliä, vaan jotakin muuta ja tuommosta asetusta sieltä ei löydy.

   Otetaan vinkkejä vastaan TOIMIVASTA kuvagalleriasta, ilman että tarvii tehdä mitään tilejä, kertoa koko nimeänsä, syntymäpäiväänsä, puhelinnumeroansa, osoitettansa ja äitinsä toista nimeä. Haluan vain harvakseltaan laittaa kuvia näytille niin, että ne säilyvät sellaisena kuin mihin minä ne muokkasin, en muuta, kiitos, nam. :)

   Poista
 3. Jahas, pitääkin tarkistaa myös oma tili että onko käytössä tuollainen automaattinen parantelu, kitti Eve vinkistä :) Ja Timo, jälleen kerran hienoja kuvia! Oletko menyt kikkarilla molempien kanssa vai vetääkö ain toinen? Meillä olis myös vetotreeneissä mahdollisuus testata kikkaria, mutta mä olen niin nössö että en halua mennä niin lujaa mitä Jumin kanssa joutuis menemään, toki suksilla uskaltaa mutta en vain ole uskaltautunut kikkarilla, nössö mikä nössö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Molemmat vetää joka kerta, mutta erikseen on nykyään menty. Köpi ja Duke meni pari vuotta sitten muutaman kerran yhdessä. Se vasta on mukavaa kyytiä kun yhtäaikaa vetävät. :) Ja kikkari on huippu peli vedätykseen, helppo se on hallita! Jos pyörään vertaa niin äkkitilanteista selviää paremmin kun omat tassut on niin lähellä maata.

   Poista
 4. Tulinpahan tervehtimään :) Joulukortti on kirjoitettu, ehkä jotain kuulumisia rustaan erilliselle paperille mukaan :) Miten tää aika aina menee näin!

  VastaaPoista