14.9.2012

Vieläkin elossa

Tällä kertaa on hyvä syy kirjottamattomuuteen. Ukkonen teki selvää tietokoneesta heinäkuun puolessa välissä. Vakuutus korvasi kokonaista 60€ joten uuden koneen sijasta laitettiin tilaukseen uudet sisuskalut vanhaan. Toimituskin oli tosi nopea, ei mennyt kahta kuukauttakaan. Siihen vielä lisäksi perinteinen "eihän se oo muuta kuin kasataan vain"-naapuriapu niin soppa oli valmis.

Mutta koiramaisia kuulumisia kesältä ja kesälomalta seuraavassa.

Hurjat kävi missikisoissa, Kempeleessä match showssa. :) Suurempaa menestystä ei tullut, mutta pääsivätpähän edes joskus "ihmisten ilmoille". Katri esitti molemmat.

 
Suojeluporukassa ollaan päästy muutama kerta vierailemaan, siinäpä mustien tyylinäytettä! 

Huti täytti vuoden heinäkuun lopulla. Henkinen ikä ei oo vielä lähellekkään vuotta. ;) Taaksepäin kun katselee niin tämä kuva kertoi kyllä parhaiten mitä tuleman piti, ei hitain, hiljaisin eikä helpoin kakara.


Maisemakuvia ei ole paljoa kortille tarttunut, aina on mustat karvakasat edessä.

Merta iltahämärässä

Koirat pääsi veneilemään ensimmäistä kertaa eläessään, mutta käyttäytyivät kuin olisivat joka päivä veneilleet. 


Pohjoisen reissu käytiin kans, tänä kesänä pysyttiin Suomen rajojen sisäpuolella ja matkaa kertyi 1300 km:n verran.

Kemijärvellä otettiin aurinkoa laiturilla

Luostolla vedettiin haisuja kuonon täydeltä

Levin huipulla

Ylläksen rinteessä ei paljoa maisemia näkynyt

Yöttömän yön kokeiden jälkeen pidettiin kisatauko ja treenattiin läskiksi mennyttä tottista kuntoon. Taitoja lähdettiin testaamaan Kiiminkiin piirinmestaruuskokeeseen, lajina tietenkin haku. Tottis kulki ja oltiin taas normaalitasolla eli yksi jäävä liike persiilleen ja muut kohtalaisen hyvin. Muistaakseni 86 oli saalis. Esineruutu oli vaikea ja tuloksena yksi esine. Haussa nähtiin yksi valeilmaisu, etukulmassa oli hämäyspiilo ja sen lähellä maalimies maapiilossa, Köpi paikallistin hajun hieman väärin eikä osunut oikealle piilolle seuraavillakaan pistoilla. Loput kaksi nousi hyvin ja koira jaksoi tosi hienosti juosta koko alueen läpi. Tällä kertaa ei siis tulosta saatu ja Hanna ja Mico pokkasivat piirinmestaruuden. Oikean rotuiselle kuitenkin meni. ;)

©Minna Saarimaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti