11.12.2011

Synttärihiihdot ja muuta

Alkaa olla jo sen verran lunta että on päästy pari kertaa hiihtämään. Ensimmäisellä kerralla mentiin 4+4km hyvien veturien perässä, hyvin se Köpi veti ja pysyttiin vauhdissa mukana. Tänään oli synttärihiihdot, mentiin 2+2+1km. Kaks ensimmäistä lenkkiä sankari meni ensimmäisenä koirana, ja oli sitä mieltä että mitään jäniksiä ei tarvita, minä tiiän, minä osaan, nyt mennään! Ja niin sitä mentiin, alusta loppuun täysillä. Viimeinen lenkki mentiin perässä, kun Krisse hävisi mutkan taakse niin johan löyty Köpistä taas yks ylimääräinen vaihde. :)

Viestillä käytiin itsenäisyyspäivän aikoihin, se oli viesti numero 3. Maasto oli metsää, kapea polku meni koko matkan ja puolessavälissä oli ojan ylitys. Pisin pätkä oli 400m ja Köpi juoksi kuusi kertaa edestakaisin. Minä olin siirtyvä pää ja siirryin melko reiluja pätkiä kerralla. Toiseksi viimeiselle pätkälle a-pää kävi näyttäytymässä ja koiraan tuli vielä vähän kierroksia lisää. Eipä oo moittimista tässäkään reissussa, hyvin se juoksi. Toisessa päässä Köpi on kuulemma kovasti levoton, piipaa ja on lähdössä takaisin. Mun päässä se rauhottuu ihan hyvin mutta heti kun lupa lähtöön tulee niin kierroksia löytyy!

Huti-hörökorvan kuulumisia kans. Perjantaina oli pitkästä aikaa kamera kuvaamassa työpäivän ajan, ja ensimmäistä kertaa pikkupiski oli hiljaa koko päivän. Paljon se vieläkin touhuilee yksinään, puree punkan reunoja ja silppuaa pahveja, mutta enää se ei oo levoton ja kilju kuin henki ois menossa. Sen myötä myös "vesivahingot" on loppunu, joskus pitkän työpäivän jälkeen saattaa olla yllärit oottamassa. Mitään suurempia sille ei oo vielä tullu opetettua, mitä nyt normaalielämää hiljalleen opetellaan. Istumista ja maahanmenoa pari kertaa ollaan tehty, ja niidenkin perusteella tämä herra on Köpiin verrattuna melko puupää. Vauhtia sen pitkistä kintuista tuntuu löytyvän, menee metsässäkin jo melko ketterästi ja lujaa, että ehkä sille jotain viesti- ja vetohommia kehitellään tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti