3.12.2011

Päk tu pisnes

Eli Köpi on päässy tässä parina päivänä treenaamaan viestiä. Kai se näki kotona ku hakureppua pakkasin, asfalttitieltä kun käännyttiin soratielle niin ei meinannu poika pöksyissään pysyä. Kuitenki sama paikka missä monesti käydään lenkilläkin, mutta kun oli se reppu mukana. :) Aattelin nyt yrittää kirjottaa matkoja ja treenin sisältöä ylös että pysysin ite vähä kärrillä että mitä on tullu tehtyä. Eli blogin alkuperästä ajatusta pitää yllä.. Jos tätä joku viestiä treenaava lukee niin ideoita ja ajatuksia saa esitellä, ite ku oon alottelija.

1. Pohja oli hiekkatie, koko matka mentiin tietä. Pisin pätkä oli noin 200m, Köpi juoksi viisi kertaa. Itse olin a-päässä, kerran menin Köpiä vastaan niin että koira ikäänkuin törmäsi minuun tiukan mutkan jälkeen. Köpi meni täysillä kumpaankin suuntaan, ei valittamista vauhdissa.

2. Pohja oli kangasmetsä ja toinen puolikas hakkuuaukeaa, metsässä oli pieni kärrypolku ja aukealla ei ollut mitään polkua. Pisin pätkä 350m, viisi kertaa mentiin taas. Minä olin tällä kertaa siirtyvä pää ja ensimmäisen siirtymän jälkeen alkoi tapahtumaan. Pian ekan lähetyspaikan jälkeen polku loppui ja Köpin pyörähti siinä kohti ympäri ja sekunnin sadasosan tuumattuaan pinkaisi metsään. Onneksi näin tämän ja sain huutamalla koiran oikeaan suuntaan. Muuten mentiin taas täysillä ja hyvin. A-pää siirtyi mukana ja viimeisellä siirtyi takaisin lähtöpaikkaan eli viimeinen pätkä oli täysmittainen.

Viime viestiin unohin kirjottaa että Huti kävi jo ensimmäisellä kurssilla, nimittäin remmiräyhäkurssilla. ;) Muut alottaa pentukurssilla, me...

Kamerarepun täytteeksi muutti Canon EF 50mm f/1.8 II, alla muutama kuva miten se piirtelee. :)
3 kommenttia:

 1. Hyvä Huti. Harva pääsee aloittamaan kouluakaan suoraan kakkosluokalta. ;)
  Mutta asiaan. Mukavan näköistä jälkeä tekee uusi putki. Samoilla ominaisuuksilla varustettu optiikka on itselläkin ollut haaveissa. Ostitko uutena vai käytettynä?

  VastaaPoista
 2. Uutena ostin, Digitarvikkeesta: http://www.digitarvike.fi/product_details.php?p=2317
  Outoahan tuo on kuvata kun joutuu ite liikkumaan paljo enemmän, mutta ehkä siihen tottuu. :)

  VastaaPoista
 3. Loistavasti piirtelee, hienoja kuvia jälleen. :)

  VastaaPoista