14.4.2011

Hakua!

On siinä hiihtokauden loppumisessa hyväki puoli, lumet on jo sen verran sulanu että Köpi pääsi hakumetsään. Oli pieni koira ihan onnesta soikiana, ei kotona meinannu silmiään uskoa ku reppua paikkailin. Kummaa meteliä alko kuulumaan takakontista ku tajus missä ollaan ja mitä pääsee tekemään. :)

Ensimmäiset meni sillä lailla että muisteltiin mihin syksyllä jäätiin, neljä löytöä kohtalaisen lähellä keskilinjaa ja avoimella paikalla jotta minä nään mitä milloinki tapahtuu. Ei ne herneet oo talven aikana kohdannu, ilmaisu on edelleen heikko paikka.. Itse haku onnistuu vieläkin hyvin, mitä nyt yks pisto tuli koukattua "vähän" kaukaa mutta menkööt se ensimmäisen kerran hurmoksen piikkiin. ;) Rullakin tulee hienosti jonkin matkaa mutta sitten se alkaa taas lipsumaan suusta, luovutus ei onnistu kerralla kun se pitää pudottaa ainakin kerran. Viime syksyn perusteella alan kehumaan mahdollisimman paljon vähänkään hyvistä suorituksista, katotaan auttaisko se.. Mutta tästä se lähtee, kivaa oli!

5 kommenttia:

 1. Oliko Köpillä haukussa joku ongelma vai miksi se on alunperin jätetty?

  VastaaPoista
 2. Hyvä Köpiii!! Me saatiin eilen paikka agilityn alkeisryhmään niin varmaan täällä alkaa vauhti ja vaaralliset tilanteet lisääntymään ennestään...

  VastaaPoista
 3. Köpi on hyvä, vaikka omistaja parhaansa mukaan yrittää sitä pilata. ;)

  Köpin haukku ei tuu niin luontevasti ja varmasti että sitä ois alettu yrittämään. Oon kyllä opettanu sen käskystä haukkumaan ja pitkin talvea haukuttanu, koko ajan se paremmin möykkää. Onhan se "aika" innoissaan sillon ku töihin pääsee, tiiä vaikka innostuis kuinka haukkumaan kun vain alkas. Mutta ei sitä vielä aleta kokeilemaan, syksyllä tuli hommattua erilainen kiintorulla ja sitä kokeillaan tässä kevään mittaan.

  VastaaPoista
 4. Sitten ei auta kuin jatkaa uraa samalla tiellä. :) Kysyin vain, kun Köpikin on kuitenkin sellainen reipas tapaus, että voisi kuvitella haukunkin onnistuvan. Mutta rulla on ihan hyvä myös, ja maalimiesystävällisempi. Astan kanssa ei koskaan edes kokeiltu haukuttamista. Päätin vain, että siitä tulee rullakoira. Näin jälkeenpäin on kyllä monet kerrat miettinyt, että olisiko sittenkin pitänyt edes kokeilla... ;)

  VastaaPoista
 5. Köpi on niin kiltti ettei se ihmisille kehtaa möykätä, varsinkaan niille mukaville joita sieltä kuusenpersiistä löytyy. :) On se haukku mielessä käyny monta kertaa. Ja ehkä sitä vielä joskus tulee kokeiltua..

  VastaaPoista