22.10.2010

Jotain taas..

Muutama hakureissu on jääny taas kirjottamatta, muistellaampa taas vähä..

Ensin otettiin piston mallia parantavia harjotuksia: Näytettiin ukko, käännettiin koira pois ja sillä aikaa maaliukkeli eteni 20-30 askelta eteenpäin. Sitten laitettiin koira töihin ja tuloksena oli viisi hienoa pistoa ja löytöä. Yhdessä taisi tulla umpipiilon ohituskin eli ukko oli parikymmentä metriä piilon takana, mutta sehän nyt oli helppo homma kun maaliukko oli näytetty jo aikaisemmin. Ilman näyttämistä Köpi tahtoo jäädä ihmettelemään piiloa. No, tämä treeni oli helppo ja edes vähän vaihtelua normaaliin..

Seuraava treeni oli Kiimingissä, opettavainen reissu varsinkin kuskille kun näki miten erilailla sitä hakua treenaillaan muissa porukoissa. Seurana oli neljä aussikkaa omistajineen ja paljon jäi mieleen, kiitoksia kaikille, kivaa oli! :) Köpille laitettiin neljä ukkoa valmiiksi piiloon, ensimmäinen roska-astiaan ja se otettiin suoralla palkalla. Seuraavat kolme otettiin kiintorullalla, ne kyllä löytyivät helposti mutta se ilmaisu, perskeles, oli joka kerta vain huonompi. Lopussa alkoi mulla pinna jo kiristyä ja se nyt ei ainakaan Köpin suorituksia parantanu.. Uutta tässä oli se että minäki juoksin ensimmäistä kertaa Köpin mukana näytölle, yleensä kun on vain tullut jäätyä töllistelemään keskilinjalle.. Kotiläksyksi tuli ilmaisua, ilmaisua ja ilmaisua..

Ja sitä ilmaisua otettiin sitten seuraavana viikonloppuna, ihan lyhyen matkan päästä irtorullilla. Aluksi kulki taas hyvin mutta mitä pidemmälle linjalla edettiin sen huonommin se taas kulki. Yritin kieltää huonoista ja kehua hyvistä suorituksista ja saatiinhan ne pari viimeistä jotenkin onnistumaan. Ongelma on siis se rullan pudottaminen pari-kolme metriä ennen mua, sitä pitää pyöritellä suussa miten sattuu ja lopuksi pudottaa pois, nostaa maasta, pitää huonosti kiinni ja pyöritellä taas suussa. Tälläki jääräpäällä alkaa jo mieli muuttumaan ja taidan kokeilla eri tyylistä rullaa lähiaikoina..

Jälkiä ja esineruutua ei oo edelleenkään tullu tehtyä.. Jälki taitaa jäädä ens kevättä odottelemaan mutta esineruutua olis tarkotus joku päivä muistella. Jos seki vaikka tuohon rullantuontiin auttas.

Kuvassa vielä syys-Köpi ja rullaa paljo kivempi keppi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti