9.9.2016

Loma meni jo

Loma loppui jo aikoja sitten, kuvat jäi ottamatta ja blogiin kirjoittamatta.

Tylsää, sanoo Köpi.

Pelastakaa eläimet tai ainakin minut, tuumaa Huti.
Mitäs tässä. Treenattu on harvakseltaan, Köpille on tehty muutama jälki ja Hutille haukkuilmaisua. Hakutreeneissä on käyty, Köpille tehty eläkeläishakua ja Hutille taas haukkuilmaisua ja välillä aivan hakuakin. Esineruutuakin aina välillä ja tottistakin. Parasta on metsässä!


Paskanokka? Missä muka?

Leirilläkin tuli käytyä, jotenkin päädyin kouluttamaan hakua Pikipaimenten leirille elokuun lopussa. Yhteensä 12 eri koiraa treenattiin kahden päivän aikana ja jos ei muuta niin saatiin ainakin vikalistoja aikaiseksi, tiedetään mitä kukakin treenaa seuraavaksi. Mukava reissu oli, toivottavasti muillaki!

Päästiin mekin Hutin kanssa kokeilemaan leirin antia, käytiin lammasaitauksessa pyörimässä. Normaalisti nopeista liikkeistään tunnettu Huti olikin aitauksessa hyvin rauhallinen ja se sai "paimentaa" vapaana. Ei yrittänytkään pöllyyttää lampaita tai esittänyt hienoa tottisseuraamista kuten Köpi joskus. Veti kuulemma hienosti. Silti minusta tuntuu että aitauksessa pyöri vain kaksi kysymysmerkkiä. :)

Köpi on paimentanut vain ruohonleikkuria. Aina nämä jotain uutta näkyy keksivän, tähän asti Köpi on pysynyt taka-alalla kun leikkaan nurmikkoa, tänä kesänä on esitetty tällaista toimintaa. :D


Viimeisistä hakutreeneistä elävää kuvaa, loppupuolella Huti. Ongelmana edelleen haukun katkominen mutta nyt jo paljon vähemmän kuin aikaisemmin. Haukku on saatu käännettyä paremmin jalkoihin, enää ei räkä lennä maalimiehen naamaan tai korvat soi niin pahasti kuin aikaisemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti