1.2.2016

Valjakkourheilua!

Viikonloppuna vedätettiin sen verran että voi jo sanoa urheilleensa, edes vähän! Homma alkoi perjantaina Köpin, Hutin ja Rokan (Köpi junior) kickspark-treeneillä josta videotodisteita seuraavassa:


Kahdessa ensimmäisessä menee Rokka, kolmannessa Huti, neljännessä Rokka ja Köpi ja viimeisessä Rokka. Hyvin se junior vetää ja olipa mahtava nähdä että isä ja poika tulee toimeen noin hyvin, nuo kun ei "aikuisena" oo tekemisissä olleet. Huti yritti kovasti paimentaa Rokkaa, ei saisi olla hauskaa. :D

Lauantaina aamusta mentiin hiihtämällä, vetäjinä oli dobermannit Edwin ja Pinkki, viime kevään hiihtokoiran pennut. Nuorempi herra veti vähän puolivaloilla, jos sattui huvittamaan. Pinkki sen sijaan meni täysillä ja Auranmajan 3km kierrettiin yli minuutti nopeammin.. Illalla tehtiin korjaussarja kicksparkilla metsäautotiellä, ensin jänikseksi koirien omistaja autolla, sitten Nadi Oonan kanssa sparkilla ja lopuksi Edwin ja Pinkki samaan naruun ja minä sparkilla perään. Siinä ei sitten paljoa löysäilty vaan mentiin niin täysillä kuin ikinä ja oli kyllä huippua! Lopuksi vielä potkuttelin omien kanssa iltalenkin.

Sunnuntaina mentiin Auranmajalla kolmoset ja löytyihän sieltä vetoja paremmin kuin lauantaina, suunnitelman voidaan siis sanoa toimineen. Lopuksi lähdin käymään omien kanssa saman 3km lenkin, ajatuksena samanlaista sunnuntaihiihtoa kuin koiraladulla tuppaa näkemään. Lähtöön asti se näyttikin vähän siltä vaan eipä noilta "puolta kaasua" löydy kun minä oon suksilla perässä. Täysillä se mentiin ja voi riemua kun sai vain päästellä menemään. :)

Mitään samaa näköä ;)

2 kommenttia:

  1. Hahaa ihan on samaa näköä isässä ja pojassa. Mahtava juttu kun sinä olet näitä pennun omistajia koutsannut :) Terkkuja teidän sesseille ja Emppu erityisesti lähettää terveisiä Köpille!

    VastaaPoista
  2. Kyllähän näistä tunnistaa kenen pentuja ovat. :) Ja mukava niiden kanssa on treenailla!

    VastaaPoista