11.12.2015

Synttäriä!

Kaikkien Koirien Koira, Kuningas Köpi täyttää tänään 7 vuotta! Synttäreiden kunniaksi laitoin molemmille "kakut" eli Cesar- lisäainemössöt ja koristeena oli nakinpalasia ja kuivaruokaa. (Ei kerrota sankarille tai juhlavieraalle että nämä eväät olisivat löytyneet syksyllä jäljen päästä jos sen jäljen olisi jaksanut lähteä tekemään..) Hyvin näytti kelpaavan, kuvia ottaessa olivat jo silmät pudota päästä ja usko loppua etteikö noita pääsekään syömään..


 Kertoivat lopuksi että oli paremman makuista miltä näytti. :) Illan virhe tulee seuraavassa: Päätin pöytää siivotessa antaa Cesar-rasiat ja kannet puhdistettavaksi ja otin vielä muutaman kuvan siinä samalla. Muutaman sekunnin päästä roskia siivotessa ei enää tullut tasatulosta yhteenlaskussa ja vartti siitä olinkin jo menossa kauppaan.. Etsi kuvasta virhe.


Jännällä sitten odotellaan kummalla tulee juhlista kovempi kankkunen.. Isosti onnea nyt kuitenkin minun Köpille! Noilla ikävuosilla ja saavutuksilla voi jo keskeyttää lenkin ja jäädä kierimään keskelle tietä. Koska Köpi voi. :)2 kommenttia:

 1. Sinne meni ceasar-kansi, joko tuli ulos? :D
  Sulla on ruokakupeissa nimet väärin, tai koirat väärinpäin ;)
  Onnittelut Köpille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei oo vielä näkynyt ja toistaiseksi kaikki hyvin. Kuppiteline on yleensä tuolla nurkassa, se oli tuossa vain että saisi kuvan muustakin kuin koirien ahtereista.. Niin periaatteessahan ne on oikein päin. :)

   Poista