15.4.2014

Intoa enemmän kuin järkeä

Tämän kevään ensimmäiset jäljet polkastiin eilen ja kylläpä näytti olevan pitkän tauon jälkeen mukavaa! Hännät vispasi villisti, vauhtia oli reilusti yli sallitun ja kulmistakin paineltiin pari liinan mittaa yli että heilahti. Mutta pääasia että oli kivaa! Kummallekkin tein 750m helppoon kangamaastoon, Hutille 25m jana ja jäljellä ikää 1h15min, Köpille 35m ja 1h 30min. Odotellessa tehtiin esineruutu jonka molemmat selvitti täydellisesti, ellei oteta lukuun pientä tapporavistusta joka paluumatkalla aina nähtiin.

Hutin jana meni "ei niin loistavasti", hyvin se lähti mutta kaartamaan niin jyrkästi että lähetin uudelleen. Sitten sama kaartaminen uudestaan, mutta toiseen suuntaan. Lopulta se meni suoraan, nosti jäljen ja lähti painelemaan. Keppejä nousi yhtä vaille kaikki, sekin jäi koska mentiin jonkin matkaa reilusti jäljen vieressä. Taisi siinä vauhdissa ja innostuksessa unohtua tarkkoa että missä se jälki menikään.. Kulmat oli Hutiksi oikein hyvät!

Köpin jana oli hyvä, eteni koko matkan innokkaasti, löysi jäljen mutta lähti väärään suuntaan. Siitä lähdettiin ympäri ja oikeaan suuntaan, vauhdilla. Keppejä nousi mutta kulmat meni reippaasti pitkäksi, paitsi vähän vaikeammassa paikassa jossa ei menty montaakaan metriä yli. Perille selvittiin ja kaikki kepit nousi. Seuraaviksi kerroiksi vaikeampia jälkiä ja enemmän kulmia, ettei aivan mene juoksemiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti