24.3.2014

Toiset kisat!

Siitähän nyt on jo jonkin aikaa kun ajattelin että me ei tälle talvea enää hiihdellä, ainakaan kilpaa. Tänään töiden jälkeen tuli viesti, että pitäisi lähteä Ouluun Muskettikoira-Cupin viimeiseen osakilpailuun, ja mehän lähdettiin.

Ensimmäinen kierros mentiin Köpin kanssa, oli hauskaa ja kulkikin hyvin, vaikka ei tietenkään niitä vauhteja joita parhaassa kunnossa on menty. 3km matkalla meni 6:02 eli 23 sekuntia vähemmän kun tammikuussa. Vartin verran siinä suunnilleen palauduin ja taas mentiin, narun päässä oli Huti. Veto vain paranee koko ajan ja risteyksistäkin selvittiin jo melkein kunnialla. Itse en saanut enää kunnon vauhtia päälle, onneksi koira paikkasi ja tällä reissulla meni 5:56. Huti siis veti 6 sekuntia paremmin kuin Köpi! Palkintopöytääkin putsattiin, muita osallistujia ei meidän sarjassa ollut. Oli niin kivaa että vähän tässä jo harmittaa kun ei Keminmaan kisoihin tullut ilmottauduttua, mutta toisaalta nämä 3km:n repäisyt on enemmän meitä varten, me mitään 10km jaksa mennä. ;)

©Katri Loukusa

2 kommenttia:

 1. Hyvä Huti ja Köpi karttureineen!
  Hieno aika Hutilla. Niin ja on se Köpinkin aika hyvä, se vaan alkaa jo vanhalla miehellä askel painaa noiden nuorten rinnalla ;) Jos Köpi meinas että tässä jos isäksi aletaan niin jään eläkkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Köpi mihinkään eläkkeelle jouda, on vain toipunut paljon hitaammin kennelyskästä kuin Huti.

   Mutta kyllähän se Huti pitkine koipineen on vielä kova jätkä vetämään, kunhan vetoon saadaan enemmän voimaa ja kestävyyttä!

   Poista