29.1.2014

Ekat kisat

Eilen pyyhkästiin Köpin kans ensimmäistä kertaa tälle talvea kelloa vastaan, Oulussa Muskettikoira Cupissa. Lumitilanteen takia matka oli 3km joka sopii näille vetokilometreille ihan hyvin! Vähän oli rutiinit hukassa ja kiire tuli lähtöön, mutta ehdittiin kuitenkin. Köpikin tiesi että ollaan lähtöviivalla, ei se montaa hetkeä malttanut olla hiljaa. Vasta kun lähettäjä sanoi "paikoillanne", tuli hiljaista. Hiihto kulki hyvin ja hieno ohituskin saatiin loppusuoralle, maalissa kello näytti lukemaa 6.25. Arkisto kertoo, että Hutin kans mentiin viime keväänä sama pätkä sekuntia nopeammin. Muilla näkyi kulkevan vielä lujempaa ja tuloksia katsellessa käy mielessä että tarvisi vissiin vähän treenata. ;)

2 kommenttia:

  1. Hyvä hiihtäjät! Siitä se taas lähtee tällekin talvea nuo vetohommat. Onko muita kisoja tähtäimessä nyt vielä ennen kuin vasta saadut ladut sulaa pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisojahan olisi monetkin tälle kevättä, katsotaan nyt miten nuo veturit paranee yskästä.. Pitäähän sitä nyt ainakin rotumestaruuksista käydä hiihtäsemässä jos ei muuta. :)

      Poista