12.3.2013

SOC Virpiniemi 8.-10.3.2013

Pohjoismaiden avoimet mestaruuskisat olivat ja menivät ja käytiinhän me näyttämässä miten pieni koira kulkee puolta isompien seassa. ;)

Perjantaina olin kameran kanssa reitin varressa ja kuvasin kaikki osallistujat, työn jälkeä esillä galleriassa!

Lauantaina osallistuttiin pippaloihin, hiihdettiin sprintit. Ensin mentiin aika-ajo, noin 1km repäisy ja siinä sijoituttiin sijalle 6/7. Sillä tienattiin paikka B-semifinaaliin, se oli 1,9km:n mittainen ja hiihdettiin yhteislähtönä. Sijoituttiin sijalle 2/3, tällä taas päästiin A-finaaliin kovimmista kovimpien seuraan! Siinä ei enää paljoa mahdollisuuksia ollut, tultiin viimeisinä maaliin kärjelle 18 sekuntia ja pronssille 10 sekuntia hävinneenä. Kokonaiskisassa se tiesi kuitenkin sijaa 4/7! Hauska kisamuoto tämäkin, yhteislähdöt olivat parasta antia.

©Mari Moisala
 Sunnuntaina hiihdettiin b-koirien viestit, edustettiin Oulun Palveluskoirayhdistystä Jyrki Mäkelän ja Raimo Huhtasen kanssa. Meillä oli Köpin kanssa aloitusosuus, 5km josta selvittiin ajassa 12,05 ja vaihdossa oltiin kolmantena. Toisella osuudella sijoitus tippui taas yhdellä pykälällä eikä sitä enää kolmannellakaan osuudella ihan kiinni saatu, joten sijoitukseksi tuli 4. Hauskaa kuitenkin oli koko rahalla, Köpin kans on hauska mennä yhteislähtöjä ja pistää pro-hiihtäjille vastaan. ;)