21.2.2013

Lepopäivä

Kun ei se aurinko paista, niin se ei sitten paista, kuvataan sisällä. On vähän rauhallisempia kuvia kuin yleensä ja näissä kuvissa on TYLSÄÄ!

Köpi tarkkailee valtakuntaansa

Linssilude ja taustapiru

Ghosteye's

"Mikäs...?"

Tylsää..

"..siellä mitään ollu.."

"Kuluisikohan aika paremmin kyljellään.."

Hiihtoa lukuunottamatta meillä tosiaan on ollut aika rauhallista. Vetoja ollaan otettu kerran-pari viikossa ja paremmin lyhyttä pätkää vain. Toisinaan käydään merellä, metsäautoteillä tai kelkanjäljillä hiihtämässä parin tunnin lenkkejä niin että koirat on irti. Välillä tallustellaan metsässä muuten vain. Että paremmin älyvapaata talvea on ollut. :)

Köpin kanssa käytiin talven ensimmäiset hiihtokisat 2.2, ilmottauduttiin perjantai-iltana mukaan ja lauantaiaamuna ajeltiin Katrin ja Matin kanssa Rovaniemelle. Harrastussarjassa hiihdeltiin ja 5km oli matkana, lenkillä kulutettiin aikaa 13:47. Kovatasoinen harrastussarja oli tällä kertaa kun 18 koirakkoa lähti matkaan! Sijoitus oli 10:s, mutta kun A-koirat pudotellaan pois niin eihän sinne edelle ehtinyt kun pari B-koiraa. :) Siitä jatkettiin mihin viime vuonna jäätiin, meillä oli pirun hauskaa ladulla! Harmi vain kun kisat on tänä talvena kaukana ja niissä miehillä on matkana 10km, se on näin lyhytkinttuisille turhan pitkästi.

Tulokset kisoista löytyy Rovaniemen Palveluskoirakerhon sivuilta

2 kommenttia:

  1. Aivan huipun näkösiä toveruksia jälleen kuvissa! :) Tylsän näköinen talvi ottaa kuvia ilman aurinkoa, jotenkin niin vaihtelevaa ollu lumipeite ettei oo pahemmin ollu antoisia kuvakelejä... Ehkä kohta saadaan senkin edestä kuvauskelejä! Hyvää kevään odotusta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Tummia, harmaita ja rakeisia kuvia ois kyllä saanut paljon, mutta eipä oo kamera paljoa repusta ulos päässyt. Tänään tuli sitten yli 300 ruutua kun paistoi!

    VastaaPoista