7.4.2012

Kevättä kuvina

Hiihtokausi pistettiin pulkkaan epävirallisten kisojen jälkeen, oli niin loistava hiihto että saa jäädä tältä talvelta siihen. Jäi loistava fiilis koiralle ja narunjatkeelle, siitä on hyvä jatkaa ensi talvena!

Palkkasin Köpin hienoista hiihdoista sopivan kokoisella luulla, oli siinä koiranpoika tyytyväinen. :)Viestillä käytiin viime viikolla, Köpi juoksi viisi pätkää kelkkauraa pitkin, pisin matka taisi olla puolen kilometrin luokkaa. Alussa oli jyrkkä mutka ja kerran se piti oikaista, muuten mentiin käsikirjoituksen mukaan. Pidettiin oikein lepotaukoja kun oli muitakin treenaamassa, Köpi rauhottui aina heti paikalleen ja oli hämäävän rauhallinen vielä kun piti lähtiä jatkamaan, sai miettiä että lähteeköhän tämä mihinkään. Sama homma kuin hiihtokisoissa, käskyn jälkeen meni kaasu pohjaan kuin ei mitään taukoa olisi ollutkaan. Se on mahtava koira, ei huuda eikä sinkoile turhia vaan lepää kun on mahdollisuus ja painelee täysiä heti kun käsketään! :)

Viestien jälkeen lähdettiin loman kunniaksi mökkeilemään, luntakin vielä riitti. Meno oli seuraavanlaista:

Hutin pärstävärkkiä

Hyppy, pomppu..

Se isompi oon muuten MINÄ!

Kohta lähtee, ota kiinni!

Lähtiskö?

Köpi, komeampana kuin koskaan

Minun Äly ja Väläys :)Paluumatkalla käytiin Marjon susihukkasta katsomassa. Huti näyttää kovasti miettivän että mikäs se tämä on. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti