15.3.2012

Yhdet vielä!

Köpi oli kolmen kuukauden ikäinen kun Kajaanissa Virkakoirien vetomestaruuskisoja oltiin katsomassa, lupasin sillon että näihin kisoihin pääset vielä mukaan. Lupaus piti ja maanantaina lähdettiin pienelle talvilomareissulle.

Tämän vuoden kisat pidettiin Jämillä ja osallistujia oli 45. Oltiin Köpin kans koko kisojen ensimmäinen valjakko ja vähän mietitytti että miten sitä tyhjälle lähdetään, nollakoirakin meni tuntia aikasemmin. Lähtöalueella Köpi oli kuin missä tahansa, kovin rauhallinen ja varmaan tuumaili että paskaakos tässä. Vaan annahan kun lähtökäskyn huusin, Köpi lähti aivan täysillä ja samaa tahtia tultiin maaliin asti. 5 km:n matkaan käytettiin tällä kertaa aikaa 12,59 joka oli meidän tämän talven nopein aika, ja vielä ensimmäisenä ladulla! Siinä sitten jokunen tunti odoteltiin tuloksia, tuumailin että pakko tuolla ajalla on edes jotenkin sijoittua. Yllätys oli kohtalainen kun lopulta sain viralliset tulokset hyppysiin, aika oli koko kisojen nopein vitosella! Taakse jäi melkosen monta saksanpaimenkoiraa ja malinoisia kun Köpi päästeli minkä kintuistaan pääsi. :)


©Tina Finn


Aika loistava lopetus loistavalle kisakaudelle siis! Varsinkin kun muutamaan otteeseen tuntui että kaikki vastustaa eikä mistään tule mitään, mutta tulipahan silti. :) Nyt jos vaikka hieman rauhoittuisi, Kiimingin kisoista tähän päivään auton mittariin on kertynyt 3000 km pelkästään valjakkourheilun hyväksi ajettuja matkoja.. Mukavahan se olis ajella kun joku maksaisi. ;)

Kuvia Virkakoirien talvimestaruuskisoista täällä!

2 kommenttia: