2.7.2011

Hellettä ja semmosta

Jos ei jokaisessa niin ainakin melkein jokaisessa koirablogissa valitellaan helteestä, joten pitäs kai meijänki. :) Onhan se ollu turhan kuuma mutta ollaan me silti tälläki viikolla neljänä iltana aina jotain treenailtu, kelin mukaan keventäen tietenki. Ja uitu paljo, sen huomaa jo turkista, karvaa irtoaa riittävästi!

Hakua on takana niin monta kertaa ettei yksinkertaisesti muista mitä kaikkia ollaan tehty. Oon kovasti yrittäny turrelle keksiä jotain uutta joka kerralle ettei kävis tylsäksi homma. Eikä oo toistaiseksi käyny, aina se vain on yhtä mielissään kun pääsee töihin ja varsinkin kun se ihminen sieltä kuusenpersiistä löytyy.

Jälkiä ei oo nyt tullu kovin paljoa tehtyä, viime kerta jäi mieleen kun parin viikon tauon jälkeen tehtiin perusjälki ja Köpi veti sen pirun hyvin, kulmatkin löytyi melkein kaikki. Oman vaikeutensa tähän teki tietenki se että toinen treenaaja teki turrelleen makkarajäljen samaan paikkaan kun en osannu antaa tarpeeksi selkeitä suunnistusohjeita. Harhajälkiä tarvis tehdä sillai että ite tietäsin missä ne menee. :)

Etsintäkokeen harjotuksia on aloteltu kans, pudotettua esinettä ja tarkkuusetsintää. Ei tuottanu vaikeuksia nekään.. Vaikeudet on sitte siellä tottiskentällä.. :D Neki helpottas ku löytäs koiralle ohjaajan joka osais jotain..

Tänään oltiin turistina agilitykisoissa Kokkolassa, ja siellähän oli radalla tutun näköinen turre:


Enki-äitihän se siellä hurjasteli. :) Nio-sisko oli kans mukana ja pitihän niitä perhekuvia ottaa:
Lisää kuvia kisoista tuolla: Klag 2011. Kuusi australianpaimenkoiraa kävi radalla mun laskujen mukaan, kaikista pitäisi kuvia löytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti