23.6.2009

Taas hakua

Ois taas käyty parit hakutreenit. Sunnuntaina laitettiin kaks puolipakenevaa ukkoa molemmille puolille linjaa, näytin molemmat kerralla ja lähetin Köpin toiselle puolelle. Ekan ukon löydyttyä lähetin koiran toiselle puolelle ilman mitään näyttöjä. Samalaisesa harjotuksesa muutama viikko sitte Köpi ei muistanu enää mitä toisella puolella pitäs tehdä eikä lähteny linjalta ollenkaan. Vaan nyt muisti, lähti ja löysi hienosti! Otettiin vielä toinen samanlainen pari, hienosti löyty nekin. Ja koiralla oli kivaa!

Tämän päivän treeneisä Köpi ei meinannu housuissaan pysyä, keskilinjalta kuulu vaan kauhia piipaminen ja vinkuminen. :) Ja ku käsky tuli niin johan poika lähti, jäkälät vain pölisi! Maali löyty heti, niinku pari seuraavaaki. Viimesellä joutu jo tekemään vähä töitäki eli piti muutama lenkki tehdä. Virtaa ois ollu vielä monen maalimiehen varalle, kuulu auton takakontista ensimmäistä kertaa pientä protestia. :)

Maanantaina käytiin palveluskoirien vuorolla koirakentällä, motipatukkaa retuttaamasa ja pikkusen tottistelemasa. Häiriönä oli tällä kertaa koirien lisäksi kaks ihmispentua, eipä ne paljo häirinny Köpiä.

Viidennen koiraan tarttuneen punkin jälkeen tällä pojalla loppu kärsivällisyys ja apteekista lähti mukaan Bayvantic Vet-niminen punkki- ja hyttyskarkote. Sunnuntaina meni lääkkeet selkänahkaan, ensimmäinen vuorokausi meni ilman oireita mutta noin vuorokausi lääkkeen laiton jälkeen alko ilmeisesti kutittamaan ku piti pitkin iltaa ja yötä maistella selkää hampailla. Ei näkyny nahkasa mitään jälkiä, nyt näyttäs vähä rauhottuneen. Seuraillaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti